ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ !

Επιπλέον εξοπλισμός

Μπορούμε να σας προσφέρουμε καθαρές πετσέτες θαλάσσης τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε (ή να ενοικιάσετε) και εξοπλισμός για θαλάσσιες εξερευνήσεις (μάσκα, βατραχοπέδιλα κλπ).  Επίσης, μπορούμε να σας παρέχουμε αδιάβροχη κάμερα Go Pro HD για υποβρύχιες λήψεις βίντεο και φωτογραφιών.

Υπηρεσίες χειριστή ταχύπλοου

Θέλετε να κάνετε μια κρουαζιέρα με φουσκωτό σκάφος αλλά δεν έχετε άδεια χειριστή ταχύπλοου ή προτιμάτε να σας ξεναγήσει κάποιος έμπειρος και γνώστης της περιοχής σε παραλία και μέρη του νησιού και των γύρω περιοχών ; Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους οδηγούς οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βάσει των προτιμήσεων σας.

Καιρικές προγνώσεις

Στον ιστότοπο μας, υψηλής ανάλυσης πληροφορίες για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και καιρικές προγνώσεις παρέχονται μέσω της εφαρμογής “Windy”. Επίσης, μπορουμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες και αναλυτικές πληροφορίες για τον καιρό ανάλογα με τον προορισμό σας. Απλά ενημερώστε μας μέσω email σχετικά με τον προορισμό σας και θα λάβετε άμεσα απάντηση !

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για να γιορτάσετε ένα γεγονός ή απλά να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία! Ενημερώστε μας για τις προτιμήσεις σας και ένα ειδικό πακέτο θα σας περιμένει στο σκάφος την ημέρα της κράτησής σας! Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε να σας προμηθεύσουμε με ποτά και αναψυκτικά ανάλογα με τις επιθυμίες σας, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Απολαύστε ξένοιαστα – Αναλαμβάνουμε τα πάντα

Σας παραδίδουμε τα σκάφη γεμάτα με καύσιμα, πλήρως ελεγμένα και εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα. Παρέχουμε επίσης, τεχνική υποστήριξη σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Εύκολη διαδικασία κράτησης

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κάνετε κράτηση για ένα φουσκωτό σκάφος μας ! Απλά, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και με μια προκαταβολή σας ενημερώνουμε άμεσα ότι η κράτηση σας έχει ολοκληρωθεί. Το επόμενο βήμα είναι να μας συναντήσετε στο σκάφος που θέλετε!

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Αναλυτικές καιρικές προγνώσεις

Παρέχουμε αναλυτικές καιρικές προγνώσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στον προορισμό που ενδιαφέρεστε !

View More

Προτεινόμενοι προορισμοί

Εδώ μπορείτε να βρείτε ειδικά σχεδιασμένους χάρτες με προορισμούς που σας προτείνουμε να επισκεφθείτε. Υπάρχουν χάρτες με επιλεγμένες παραλίες, πατήστε επάνω στα ονόματα των παραλιών και θα δείτε μια φωτογραφία με περιγραφή της κάθε παραλίας.

View More

Οδηγός κρουαζιέρας

Εδώ μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια ξέγνοιαστη κρουαζιέρα στη Λευκάδα.

View More